my propa diary... (0)(0)

my propa diary... (0)(0)
http://wakenis.blogspot.com

Saturday, 10 March 2012

maSALAH2........... serabut jgk.... aPE????

selamat MALAM!!!  ai.. cepatnye mase berlalu ye.. sedar x sedar aku dh seminggu di kampong aku rse cm semlm aku smpai kampong... tp rupenye esk aku dh nk blik kl dh... dah tiba mse untuk sibuk.. dan sibuk,, aku dpt rse cm x dapat je nk teruskn.. tapi aku cube jgk la.. i can try... n try... aduh!!!!!! beratnye hati ni............ susah hati ni... kenap??? xtau jgk npe... mslh byk la klu aku dh smpai kl.. first aku perlu fkr n fkr cmne nk wt fyp aku... cmne??? lom ada idea.. present dh dekat ni... YA ALLAH... aku lgsg lom wt ape2... aku cm blur ni.. npe wei??? npe????? tlg la aku bg idea yg byk ni.. cmne aku nk jawap klu lecture tnye pasal project aku  ni,... aku x thu la.. cmne... bce journal dah jgk.. tp aku lom jgk dpt idea.... blik cuti ni aku cbe jgk wt tp aku lom jgk dpt idea.. cmne ek???? kne ada kwn2 yg pndai ni... dpt bimbing aku untuk wt project ni..... second.... masalh kenderaan... aduh2.... ni lg 1 yg aku duk risau,,, risau risau222...... ye la umh aku jauh sgt dri kampus.. klu kelas tu blik awal x pe ni kul 8mlm bru nk blik,, sush betui.. aku x nk sushkn org, tumpang ke ape ke... x nk, tp aku terpksa jgk.. kwn2 x da duk sme,,, tp aku try la cri knderaan jgk.. nek basikal ke... atau aku terpksa berpndah umh,,, mgkn... aku kne jgk la.... sebb untuk aku jgk.. safety tu pntg tau.. aku pmpuan,,,,,, bila aku fkr blik, kdg2 aku lepak di taman, menangis sensorg fkrkn dri aku ni...... aku perlu kuat untuk terus hidup di kl.. dgn sensorg,,,,,, cube2...... lg bpe bulan je tgl.. tp tah la.. cm2 bolh jd ni... harap2 x da ape2 la berlaku... hindari la semua tu la..... aduh... cepat sunggh................. hai.............. pnjg sgt aku berceloteh... esk nk blik kul 9pg... arghhh... aku x nk blik leh  x????????? :'(.................

No comments:

Post a Comment

<a href="http://www.clock4blog.eu">calendar widget for blog</a>