my propa diary... (0)(0)

my propa diary... (0)(0)
http://wakenis.blogspot.com

Saturday, 17 December 2011

berakhirnye tahun



hai2, helo...,,,, wah2.. cepat sungguh tahun 2011 nak berAKHIR... tahun 2012 akan datang pula... YA ALLAH... cepat sungguh masa berlalu... tahun 2012 aku dh berumur 24thn... syukur aku dapat hidup sampai ke umur ini.. aku minta di panjangkn umr lg.. sebab nak kawin dulu..... tapi ape2 pon aku bersyukur... THNKS YA ALLAH...... sedar tak sedar aku pon tgl lg setahun nk belajar kt unikl... dah nak dapat deg.. cm x sangka ja.. tapi aku kne sabar lg setahun ja.... praktikal aku balik kedah la..... aii.. aku nk cte cm2 ni kt sini, cm2 dukacita la nk cte.. pnjg sgt kot... tahun ni cam2 terjdi kt hidup aku... ada yg bek na da yg buruk... tp aku bersabar dengan dugaan yg ALLAH beri... mgkin dia nk menguji aku... pada tahun 2011 aku dapat memiliki sebuah laptop.... gembira la sikit.... n pada thn ni jgk laptop aku hilang nlesap... tp mama telah beli bru untuk aku... aku kecian kt mama tp nk wt cmne... thn ni jgk last aku leh jmpe kwn2 aku.. syidot n ita... depa la tmpt aku sush n sng... hahaha.. thn ni jgk la... aku last jmpe2 dgn my love aku... sebab dia dh tukr kerja ke kedah... thn ni jgk aku dapat 3 pointer............... ya allah... ni la yg paling aku gembira sekali.... TUHAN maha PEMURAH... akhirnye terkabul jgk doa aku..... aku rse sgt gembira.... ni untuk balas jasa mama sebb bg aku laptop baru.. n then i can make she happy.... hahahahahhaha...... ape2 pon aku syukur n akan usaha lg untuk dapat yg terbaik n bila knvo biar la mak aku menangis... menangis gembira sebab aku.. duit dia dh hbs byk untuk aku............ amin... dah2.. byk sgt aku cerita ni... penat nak taip dah.... thun 2012 pula thnyg sush bg aku, sebb cm2 bnda nk kena wt ni.. dgn umh jauh dri kampus lg.. aku perlukn kenderaan la..... cmne ek.. lesen lom selesai lg ni........ adauh!!!!! ape2 pon tahun ni la thn plg aku suka.......


hahah.. amk berkat


comelll



saudara.. adik n adk

klcc


Add caption







kami adik beradik k























<a href="http://www.clock4blog.eu">calendar widget for blog</a>